Produkty dla kwas szczawiowy (24)

Kwas szczawiowy

Kwas szczawiowy

ACIDO OSSALICO
Kwas Cytrynowy

Kwas Cytrynowy

Kwas cytrynowy występuje naturalnie w owocach cytrusowych, ale może być również wytwarzany. Przemysłowy kwas cytrynowy jest wytwarzany głównie w drodze fermentacji lub reakcji chemicznej. Ta ostatnia metoda stosowana jest w około 90% światowej produkcji i polega na fermentacji przy użyciu enzymów i szczepów drobnoustrojów, najczęściej Aspergillus niger. Kwas cytrynowy ma zdolność stabilizowania emulsji i zapobiega oddzielaniu się tłuszczu. Produkt końcowy dostępny jest w postaci proszku lub granulatu jako bezwodny kwas cytrynowy.
KWAS CYTRYNOWY PROSZEK 800G

KWAS CYTRYNOWY PROSZEK 800G

Detartrant naturel Elimine le tartre et la rouille La force du citron Fabrication française Naturellement present dans le citron, l’acide citrique fait partie des produits menagers de base qui ont fait leur preuve. 100% naturel*. Nettoyant et detartrant hors pair. S’utilise dans toute la maison : machine à cafe, bouilloire, machine à laver, robinetteries, cuvettes des WC, plans de travail, surfaces en inox, chrome, ceramique, plastique… Formidable antioxydant, l’acide citrique elimine la rouille sur le metal. Ideal egalement pour venir à bout des taches de brûle, de cafe, de the ou autres salissures tenaces. * Ingredients actifs 100% d’origine naturelle. Faire un essai prealable sur une petite surface. Ne convient pas aux surfaces aluminium et marbre, et ne pas melanger avec du chlore et de la soude. Ne pas eclabousser sur un tissu ou un vêtement (decoloration possible).
Kwas Oksalowy Dihydrat (min. 99%, techniczny) (specjalny artykuł)

Kwas Oksalowy Dihydrat (min. 99%, techniczny) (specjalny artykuł)

Andere Namen: Ethandisäure, Kleesäure Summenformel: C2H2O4 · 2 H2O Molare Masse: 126,07g/mol Dichte: 1,65g/cm3 Gehalt: min. 99%, technisch CAS-Nummer: 6153-56-6 EG-Nummer: 205-634-3 EG-Index-Nummer: 607-006-00-8 Lagerklasse: 10-13 UN-Nummer: 3261
Laktat sodu

Laktat sodu

is a sodium salt of the lactic acid. Sodium lactate belongs to the group of hydrating substances for the skin, that keeps the skin-own moisture and contributes to a slightly acidic pH value. The substances (glycerine, urea and organic acid) form together the Natural Moisturing Factor(NMF). In the EU sodium lactate is known as food additive E 325. The salt is easily soluble in water. The fluid is almost colourless and almost without scent or taste. Sodium lactate is also available in various concentrations (50 % / 60 %), on demand with adjusted pH value. Qualities:50%, 50% pH 5.5, 60% Apperance:clear to white CAS number: :72-17-3 INCI:Sodium Lactate Durability:2 years Storage:should be stored at a cool, dry and light shielded place, in sealed packaging
Kwas szczawiowy - Roztwór 60

Kwas szczawiowy - Roztwór 60

Acide Oxalique - 60solution CATEGORY:Menuiserie Amount:800 gr
Kwas szczawiowy - Leczenie Varroa

Kwas szczawiowy - Leczenie Varroa

L’acido ossalico è un acido bicarbossilico di formula H2C2O4, a volte riportata anche come (COOH)2. Acido ossalico in polvere. Confezione da 750 g. Codice Prodotto:700
Organiczny alkohol etylowy

Organiczny alkohol etylowy

Nedstar is your trusted supplier of organic alcohol. Our certified organic alcohol meets strict legal and food industry standards that apply to the production, processing and packaging. This makes your product 100% traceable.
Kwas octowy, 80% – Jakość techniczna (5 kg)

Kwas octowy, 80% – Jakość techniczna (5 kg)

Für Anwendungen im technischen Bereich.
Kwas borowy

Kwas borowy

Borsäure / Hergestellt in Russland / Verpackung: Papiersäcke je 25 Kg / Main substance (H3 BO3) content, %, min 99,9
Kwas askorbinowy

Kwas askorbinowy

We offer ascorbic acid In guaranteed quality, at stable prices and packed appropriately for transportation. Do you need advice on choosing your product or are you looking for a suitable substitution? Our application and product experts are happy to help! Our experience and deep knowledge in the area of specialty chemicals and ingredients ensures that we are well positioned to effectively support both our customers and our suppliers with product and application expertise. Please contact us for more information!
Kwas cytrynowy

Kwas cytrynowy

Lieferzeit: 3 - 5 Werktage Lieferkapazität: 100.000Kg / monatlich Mindestbestellmenge: 1 x 25Kg Sack Anfrage per E-Mail senden Telefonnummer anzeigen 25Kg Sack
Kwas askorbinowy (witamina C) 1,5 kg - WITAMINA C

Kwas askorbinowy (witamina C) 1,5 kg - WITAMINA C

ACIDE ASCORBIQUE EN SEAU DE 1,5 Kg L’acide ascorbique est un acide organique ayant des propriétés antioxydante L’acide ascorbique a les mêmes propriétés que l’ascorbate de sodium L’acide ascorbique est un produit idéal pour la fabrication de la vitamine C liposomale ACIDE ASCORBIQUE EN SEAU DE 1,5 Kg Notre acide ascorbique s'allie parfaitement à notre lécithine de Tournesol pour la conception de la vitamine C liposomale. Notre Acide ascorbique est vendu dans un pot de 1,5 Kg fermé hermétiquement et inviolable État:Nouveau
Kwas 5-Metylizoksazol-4-karboksylowy - Pełna lista produktów

Kwas 5-Metylizoksazol-4-karboksylowy - Pełna lista produktów

5-Methylisoxazole-4-carboxylic acid - Full Product List Catalog Reference:103780 Molecular formula:C5H5NO3 Molecular weight:127.0996
Kwas alfa-liponowy: Doskonały przeciwutleniacz - Substancje pomocnicze

Kwas alfa-liponowy: Doskonały przeciwutleniacz - Substancje pomocnicze

Alpha lipoic acid, also known as lipoic acid, is a naturally occurring compound that acts as a powerful antioxidant in the body. It is found in small amounts in certain foods and is also available as a dietary supplement. Alpha lipoic acid is unique in that it is both water-soluble and fat-soluble, which allows it to penetrate all parts of the body. It can easily cross cell membranes and enter cells, including those in the brain. This versatility makes it an effective antioxidant that neutralizes harmful free radicals in the aqueous and lipid fractions of cells. Other Name:Alpha Lipoic Acid Spec./ Purity:99% Purity CAS Number:1077-28-7 Appearance:Slightly yellow powder or granular Main function:Powerful antioxidant, supports cellular energy production, promotes healthy blood sugar levels Test Method:HPLC Identification:Positive Odor&Taste:Characteristic Assay(Dried basis):99.0%~101.5% Loss on Drying:≤0.20% Melting Point:60~62°C Particle Size:90% pass 20 mesh Heavy Metals:NMT10ppm Lead:NMT0.2ppm Cadmium:NMT0.5ppm Mercury:NMT0.1ppm Cadmium:NMT0.2ppm Total Plate Count:NMT3,000cfu/g Total Yeast & Mold:NMT300cfu/g E.coli:Negative
Pomarańcz akrydynowy - Chemikalia wysokiej jakości

Pomarańcz akrydynowy - Chemikalia wysokiej jakości

CAS-Nr.: [65-61-2] Storing temperature: 2-8°C EINECS: 233-353-6 Shipping condition: ambient MW: 301.81g/mol Formula: C17H20N3Cl CAS Nr:[65-61-2] Code:00732
Organiczny Olej Awokado Virgin (Persea Gratissima) - Nasze hurtowe organiczne afrykańskie oleje roślinne

Organiczny Olej Awokado Virgin (Persea Gratissima) - Nasze hurtowe organiczne afrykańskie oleje roślinne

Huile Végétale Vierge D'Avocat Biologique (Persea Gratissima) - Nos huiles végétales africaines bios en gros
Kwas mrówkowy 94%

Kwas mrówkowy 94%

ACIDO FORMICO 94%
Kwas cytrynowy

Kwas cytrynowy

El ácido cítrico se encuentra naturalmente en las frutas cítricas, pero también se puede fabricar. El ácido cítrico industrial se produce principalmente por fermentación o por reacción química. Este último método se utiliza en aproximadamente el 90 % de la producción mundial e implica la fermentación con enzimas y cepas microbianas, más comúnmente Aspergillus niger. El ácido cítrico tiene la capacidad de ayudar a estabilizar las emulsiones y previene la separación de grasas. El producto final está disponible en forma de polvo o granulado como ácido cítrico anhidro.
Chlorek sodu

Chlorek sodu

El cloruro de sodio es un compuesto químico inorgánico del grupo de los cloruros, una sal de ácido clorhídrico y sodio. Es el componente principal de la sal de mesa, la sal para cocinar y la sal de carretera. El proceso tecnológico de obtención de sal hirviendo implica el espesamiento térmico del agua salada y la cristalización de la sal a partir de esta agua. En la naturaleza, se presenta como un componente mineral y forma depósitos de sal de roca llamados halita. El cloruro de sodio se presenta en forma de un polvo blanco cristalino fino que tiene un olor y sabor salado característico. Exhibe fuertes propiedades higroscópicas. El producto ofrecido por Foodcom no está modificado genéticamente. Foodcom también ofrece sal para elaboración de cerveza de calidad alimentaria sin agentes antiaglomerantes.
Kwas szczawiowy

Kwas szczawiowy

Oxaalzuur CATEGORY:Houtwerk Amount:800 gr
Octan sodu

Octan sodu

Natriumacetat ist das Natriumsalz der Essigsäure und wird durch die Reaktion von Essigsäure mit einer Natriumverbindung gewonnen. Es ist ein farbloses Salz mit schwachem Essiggeruch, das gut in Wasser aber nur schlecht in Alkohol löslich ist. Wenn eine gesättigte Natriumacetatlösung kristallisiert, entsteht Hitze. Verwendung: Lebensmittel: * Säureregulator * Konservierungsmittel Kosmetik: * Puffer * Maskierung des Grundgeruchs Technisch: * Herstellung von Taschenwärmern * Energiespeicher CAS (Trihydrat):6131-90-4 CAS (wasserfrei):127-09-3 Lagerung:kühl, trocken, lichtgeschützt, in geschlossenen Gebinden lagern Lebensmittelzusatzstoff:E262 Summenformel:C2H3NaO2
Podchloryn wapnia (min. 70%, techniczny, zgodny z DIN EN 19643)

Podchloryn wapnia (min. 70%, techniczny, zgodny z DIN EN 19643)

Andere Namen: Losantin, Perchloron Summenformel: Ca(ClO)2 Molare Masse: 142,98g/mol Dichte: 2,35g/cm3 Gehalt: min. 70%, technisch, entspricht DIN EN 19643 CAS-Nummer: 7778-54-3 EG-Nummer: 231-908-7 EG-Index-Nummer: 017-012-00-7 Lagerklasse: 5.1B UN-Nummer: 2880